Til hævning af gærdej
Denne Hævekurv har en diameter på ca. 26 cm.
Den anvendes til hævning af gærdej, efter sidste hævning vendes den færdige dej direkte ud på bagepladen, brødet bevarer da mønstret på det færdigbagte brød - det ser rigtigt flot ud. Hver gang før brug gnides kurven godt ind i mel indvendigt.
Især til en våd gærdej komme kurven til sin ret, da den hjælper dejen med at hæve i højden istedet for dejen flyder ud og brødet bliver flad.
Selve kurven må ikke komme i ovnen.
Hævekurven må ikke rengøres i vand. Hvis noget af dejen hænger i efter brug, lad det tørrer lidt og derefter nulres det af med fingrene. En gang imellem kan kurven sættes i ovnen ved 125 grader i kort tid for at bevarer kurven ren og hygiejnisk.
Obs. Kurven fået i flere faconer og størrelse,
Din vurderings anerkendelse kan ikke sendes
Rapporter kommentarer
Rapport sendt
Din rapport kan ikke sendes
Skriv din anbefaling
Vurdering sendt
Din vurdering kan ikke sendes