Form til hjemmelavede chokolade påskeæg.
Formen gør det muligt af lave små fyldte chokolade påskeæg. Enten 18 halve eller 9 stk. hele påskeæg på en gang. Dansk brugsanvisning medfølger.
Påskeægsformen er i hård tynd plast. De færdige påskeæg målt fra fra spids til bund er 4 x 5 cm.
Nem at bruge - jo flere gange den bruges, jo nemmere blive den at bruge. Det er chokoladefedtet, der gør at formen slipper lettere efter et par gange i brug.
Et godt tips!! Sæt formen med smeltet chokolade i fryseren 2 - 3 min. og med et let tryk slipper chokoladen formen.
Brug evt. Decopen til at fylde chokolade i formen.
Formen tåler kun lette tryk, ingen skarpe knive og ingen opvaskemiddel.
Det er også en god ide hver gang før formen tages i brug, at "pudse" alle huller med almindelig vat. Det gør også, at chokoladeæggene nemmere slipper formen efter støbning.
Se også hvordan du laver påskeæg i æggeskal.
Din vurderings anerkendelse kan ikke sendes
Rapporter kommentarer
Rapport sendt
Din rapport kan ikke sendes
Skriv din anbefaling
Vurdering sendt
Din vurdering kan ikke sendes