Med denne chokoladeform kan du lave 24 stk. chokolader, som ligner små træstammer.
Chokoladeform - tyk og fast form i hård plast med lodret kant på 2,5 cm.
Formen giver mulighed for at fremstille 24 stk chokolader af gangen, som ligner små træstammer.
Hele formen måler 28 x 18. Hver enkelt form har en diameter på ca. 2 cm og en dybde på ca. 1 cm.
Start med at pudse hver eneste hul i chokoladeformen op med alm. vat.
Der skal gnides nogle gange, ellers vil chokoladen ikke slippe formen.
Ved fyldte chokolader hældes der først flydende chokolade i alle huller, derefter vendes formen på hovedet, så der sidder en skal af flydende chokolade rundt i alle huller. Skrab med en plastikkniv hen over alle huller, så der er en ren kant, som adskiller hver hul.
Formen med det flydende chokolade sættes i køleskab et kort øjeblik til chokoladen er stivnet.
(En anden metode er, at pensle chokoladen i alle huler, lad chokoladen størkne, og gentag ca. 3 gange og derefter kommes fyldet i.)
Tag formen ud og fyld marcipan eller andet fyld i hver chokolade hul. Til slut lukkes hver hul med flydende chokolade. Formen sættes igen i køleskabet eller fryseren til det er stivnet. Formen tages ud.
De færdige fyldte chokoladestykker skal nu helst falde ud af sig selv når formens kant bankes let på bordet eller andet hårdt materiale.
Formen bliver bedre og bedre jo flere gange den bruges.
Hvis det er nødvendigt skylles den i lunken vand og tørres og ”pudses igen op” med vat. Den er så klar til at bruge igen.
Anvend ikke opvaskemiddel og kom aldrig chokoladeformen i opvaskemaskine.
Din vurderings anerkendelse kan ikke sendes
Rapporter kommentarer
Rapport sendt
Din rapport kan ikke sendes
Skriv din anbefaling
Vurdering sendt
Din vurdering kan ikke sendes