Grøntsags-, og frugtsnitte med 3 forskellige knive.
Se video : Sådan fungere en spiromat.
Vælg selv hvad dine spaghetti skal bestå af, det giver denne spiromat dig mulighed for.
Byt almindelig spaghetti ud med Squash, pastinak, gulerødder, rødbeder, lidt selleri, måske lidt kartofler eller hvidkål / spidskål. Snit det til tynde spaghetti eller båndspaghetti. På denne fantastiske maskine kan du vægle 3 tykkelser.
Lav spaghetti af de grøntsager du bedst kan lide, en eller flere slags, kør dem nemt igennem spiromaten. Hæld kogende vand over i ca. 2 min eller damp dem 3 - 4 min. i en gryde, her der det nemt at bruge en dampkurv og du har det skønneste grønsagsspaghetti.
Vend evt. grøntsagsspaghettien sammen med en pesto og serverer stegte lakse stykker eller stegte kyllingfilé som tilbehør. Aftensmaden er færdigt på meget kort tid. Det er en nem og sund måde at få flere grøntsager ind i din hverdagskost. Selv børnene vil elske disse spændende spaghetti, bruger du kun squash uden skræl, så kan de faktisk ikke se forskel på det i forhold til på almindelig spaghetti.
Se anbefalinger på spiromaten: Så har min nye spiromat været i gang igen. Uuuh, jeg elsker den maskine
Overvej inden køb, hvad skal jeg vælge, hvad skal jeg bruger denne spiromat eller spirali til ??
En spiromat har samme funktion som spiralizer eller også kaldet spirali.
Spiromaten er både til små og store portioner. Den er ikke begrænset i bredden, den kan godt bruges til lidt større squash eller små faste spidskål, det kan spiralen ikke klare. Det er nemt, hurtigt og du bliver ikke træt i håndleddet af at køre rundt på håndsvinget. Ved brug af spiralien dreje/ vride du i dit håndled, det får først betydning ved store portioner, der er spiromaten nr. 1..
Spiromaten kan også bruges til agurker, æbler eller andre frugter, når de skal skives til pynt , se billederne.
Man får altid lyst til at spise mere frugt og grønt, når det ser spændende og flot ud, udseende på maden har stor betydningen.
Din vurderings anerkendelse kan ikke sendes
Rapporter kommentarer
Rapport sendt
Din rapport kan ikke sendes
Skriv din anbefaling
Vurdering sendt
Din vurdering kan ikke sendes