Økologiske karsefrø.
Dyrk den som spirer eller mikro
Dyrk din egen grønne drys i vindueskarnen.
Brug f.eks karse til en æggemad, i salater eller til en æggekage.
Efter såning og 12 dages pasning med vand, så har du fineste karse klar til at klippe af og spise. Kan evt dyrkes i karsepindsvinet. Det er en Rømertopf produkt i brændt ler. Når bare den bliver holdt fugtigt kan dit karse være god i 14 dage - 3 uger, hvis du ikke har spist det hele inden.
Ligesom vi dyrker karse i vindueskarmen er det også muligt at dyrker andre frø og bruge topskuddene til dit mad.
Prøv f.eks. sennepsfrø, Broccolifrø, ærtefrø og radisefrø
Der er enkelt, nemt og sundt.
karse frø kan også dyrkes som spirer, det tager ca. 6-8 dage.
Din vurderings anerkendelse kan ikke sendes
Rapporter kommentarer
Rapport sendt
Din rapport kan ikke sendes
Skriv din anbefaling
Vurdering sendt
Din vurdering kan ikke sendes