Römertopf fad med indvendig glasur i bunden.
til 6-8 personer, kan indeholde 7 kg.
Denne fad er en 7 liters.
Vi har 3 størrelse på römertopf fade :
3 liters ca. til 2 - 4 personer, god størrelse at bage fransbrød i.
5 liters ca. 4 - 6 personer, god størrelse til f.eks. en stor kylling el. and med diverse tilbehør som f.eks grøntsager.
7 liters ca. 6 - 8 personer, kan rummer en lammekølle.
Römertopf kan bruges til alt.
Du kan tilberede svine- eller oksekød, fjerkræ, vildt fisk, samt pastaretter, diverse grøntsager eller desserter.
Kan også anvendes til bagning. Der følger få opskrifter med hver Römertopf fad.
Ellers har vi en lille bog/hæfte på 60 sider med Römertopf "Mine yndlingsopskrifter"
Kunsten er, hver gang før brug ligger du fadene i blød i vand ca. 10 -20 minutter.
Römertopf suger vandet ind i de porøse porer i lerfadet.
Derefter lægges alle ingredienser til din mad i fadet, læg låget på og sæt det i en kold ovn.
Fadet opvarmes sammen med ovnen og afgiver vanddampe under tilberedning.
samtidigt er det madlavning i egen saft, da alt saft og væde fra maden forbliver indeni Römertopfen.
Det er ikke nødvendigt at tilsætte fedtstof til maden ved tilberedning i römertopf.
Vigtigt: Hæld aldrig kold vand i en varm Römertopf eller omvendt, da det giver risiko for at lerfadet revner.
Der er mange fordele ved at bruge en römertopf fad til madlavning:
Det er skånsom måde at tilberede maden på, derved bevares mange vitaminer og mineraler i maden.
Maden bliver altid vellykket, aldrig tør og brænde aldrig på.
Og ovnen forbliver ren under madlavning
Disse römertopf fade tåler opvaskmaskine.
Din vurderings anerkendelse kan ikke sendes
Rapporter kommentarer
Rapport sendt
Din rapport kan ikke sendes
Skriv din anbefaling
Vurdering sendt
Din vurdering kan ikke sendes