Sydesalt med brændenælde og hvidløg fra "Hærvejssalt".
En fin gaveide til værtindegave.
Låget er pyntet med stof.
Nettovægt ca. 160 gram
Sydesalt med brændenælde og hvidløg - Hærvejssalt.
En god bordsalt til f.eks. æg og tomat, til nye kartofler eller brug denne salt til grillmad.
Kun fantasien sætter grænser.
Vent med af tilsætte sydesalt, til retten er klar til servering. Så får du den bedste smag af sydesalt med krydderierne.
Hærvejssalt findes i 4 varianter (se sidste billede):
Brændenælde & hvidløg
Løvstikke, selleri, timian & gulerødder
Sydesalt er salt er udskilt af havvand ved hjælp af varme, lige som man lavede det i middelalderen.
Havvandet varmes op i store kar med åben ild under. Ved en bestemt temperatur skilles saltet fra vandet og flyder op på overfladen. Her kan det rives af og tørres i pilespidskurve.
I Danmark kan denne proces følges hos Læsø salt og i Mariager sydesalt center.
Hærvejssalt er en blanding af Mariager sydesalt og sydesalt fra Europas ældste sydecenter i Niedersachsen (sydet siden 1854).
Denne blanding giver en fantastik mineralholdig salt.
Din vurderings anerkendelse kan ikke sendes
Rapporter kommentarer
Rapport sendt
Din rapport kan ikke sendes
Skriv din anbefaling
Vurdering sendt
Din vurdering kan ikke sendes